Dís islandshästförening bildades 2005 med syfte att få intressenter att bygga en ovalbana i Nykvarn/Tumba/Södertälje. Tack vare Lars af Klintberg blev det ganska snart en ovalbana byggd på Vretabergs Gård vid Ensta i Vårsta utanför Tumba. En bana som vi har haft förmånen att kalla vår hemmabana. I nuläget har Dís över 100 medlemmar och anordnar flera tävlingar och andra aktiviteter varje år.

Föreningens mission är att erbjuda en aktiv gemenskap för våra medlemmar för att sprida glädje, engagemang och kunskap kring islandshästen.
 

Stadgar för Dís Islandshästförening
 

Värva en medlem - få en trisslott
Vi vill gärna bli fler Disare så alla som värvar en ny medlem får en trisslott.
 
Gör så här:
Be den du värvat att gå in hit till vår hemsida och ta del av informationen under medlems-fliken.
 
Du själv skickar ett mail till medlem@disislandshastforening.se med ditt namn och adress vart vi ska skicka trisslotten samt vem/vilka du har värvat.

Höstmöte 18 oktober 2020
Välkommen till Dís Höstmöte & Gästföreläsare Erlingur Erlingsson. 

Vill du utbilda dig?
Du som medlem i Dís kan nu söka sponsring från föreningen för att få delar av en utbildning betald. Skicka ett mail till medlem@disislandshastforening.se för mer information och intresseanmälan. 

Stallkarta över Dís-land
Vi DÌS medlemmar är utspridda i många olika stallar i DÌS land. Därför tänkte vi att vi skulle skapa en karta över var stallarna finns och vilka som står där. Vill du som stallägare synas på DÌS hemsida? Skriv en kort beskrivning av ditt stall och er som finns där. Skriv gärna med om ni har aktiviteter som ni erbjuder samt kontaktuppgifter.
Maila infon till medlem@disislandshastforening.se 

Vi har också tankar om att kunna ordna stallbesök när Corona-problemet är över, om du är intresserad av att visa upp ditt stall så kan du lägga till det när du mailar infon om stallet.
 

Dís klubbkläder
Har du tittat in på www.prima4you.se och sett hur mycket fina klubbkläder det finns att beställa. Om inte gör ett besök på deras hemsida.