Ordförande - Lars Af Klintberg mail: ordforande@disislandshastforening.se

Sekreterare - Gunilla Kling
Jag heter Gunilla Kling och bor i Östertälje. Jag är ny i styrelsen som sekreterare sedan februari 2016.
Jag kom i kontakt med islandshästar första gången 1996 på en turridning, men jag red stor häst redan som ung med ett avbrott på ca 15 år för utbildning m.m. Jag fortsatte att rida turer på islandshästar, men 2014 började jag att ta lektioner på Torsättra. Det dröjde inte länge tills jag och min dotter Maria köpte vår Pólvindur. Han är valack född 2006, är rödblack och går här på Torsättra tillsammans med en stor flock på ca 15 stycken.

Kassör - Anki Österlund mail: kassor@disislandshastforening.se
Bor i Södertälje och jobbar på Davens Åkeri. Har min islandshäst hos Carina Jylebäck i Järna.

Ledamot-Michael Löfberg
Kom i kontakt med islandshästar för 4 år sedan. Det började med turridning och nu är jag och min sambo ägare till Brimir och Baldi. Har även haft förmånen att besöka Island flera gånger.

Ledamot - Elisabeth Nordin
Jag heter Elisabeth Nordin bor utanför Gnesta Har bl.a. ansvar för cafeterian på våra tävlingar och är även med i tävlingsgruppen. Började rida Islandshäst 2005 som medryttare. Har haft två egna hästar tillsammans med min dotter Helena. Är nu medryttare på Gandalf som ägs av Kati och står på Kranglan.

Ledamot - Inger Sjödin

Suppleant - Annika Florén Granfalk mail: medlem@disislandshastforening.se
Medlemsregisteransvarig i styrelsen, tidigare ordförande och sekreterare.  Jag har ridit islandshäst sedan 2005. Min ”hästresa” började som ponnytjej i 10-årsåldern men tog paus i tonåren då gymnastiken tog all min tid. Innan jag började rida islandshäst red jag ”stora bruna” under ca 10 år på ridskola. Jag och min familj (som alla rider) har 8 hästar och bor på egen gård, Skeppet, sedan sommaren 2014. Till vardags jobbar jag med fastighetsförvaltning.

Suppleant - Birgitta Johansson
Jag heter Birgitta Johansson och bor i Östertälje,  jobbar på Astrazeneca. Mitt intresse för islandshäst börjar med turridningar och sen kom jag till Torsättra gård 2013 och började ridskola för Anna-Lena Berg.  Ett halvår senare köpte jag min egen Islandshäst Boromir från Björngläntan av Anna-Lena.  En födelsedagspresent av min kära make. Är suppleant i styrelsen.