Dís Styrelse 2020

Ordförande - Anna-Lena Berg,
mail: ordforande@disislandshastforening.se
Jag bor med min familj på en gård, Torsättra , inte långt från Nykvarns centrum. Islandshästen förändrade vårt liv när vi 1993 red vår första långritt på Island.
Från lägenhet, klackar och bil utan dragkrok, till ständig ”bad-hair-day”, gård, transport, verksamhet osv. Men åååh vad det är kuuuul.

Sekreterare - Sara Ewerth
Jag har ridit islandshäst sen jag var 7 år och rider nu på min första egna uppfödning. Jag älskar variationen i islandshästen och drivs av god kommunikation i ridningen och står sedan länge på Stall Vädersjö i Tungelsta.

Kassör - Anki Österlund, mail: kassor@disislandshastforening.se
Jag bor i Södertälje och jobbar på Davens Åkeri och har min islandshäst hos Carina Jylebäck i Järna.

Aktivitet och medlemsregister – Anne-Jeanette Ljungberg,                      mail: medlem@disislandshastforening.se
Jag har ridit islandshäst sedan 1990 och tycker om att träna och utvecklas tillsammans med mina två hästar som finns i Stall Zelus.

Aktiviteter - Inger Sjödin
Jag bor på wretabergs gård och driver Stall Zelus med min dotter Sofie. Jag har ridit i hela mitt liv och köpte min första islandshäst år 2000.

Fritid – Lars Af Klintberg
Jag och min familj bor på Ensta, Vretaberg Gård. Vi har sysslat med islandshästar sedan 1997 och själv har jag haft med islandshästar att göra i hela mitt liv.

Kommunikation – Åsa Ygland mail: info@disislandshastforening.se
Jag bor i Tullinge och har min häst på stall Riksten i Tullinge. Jag har haft egen Islandshäst sedan 2010 och älskar varje sekund av det. Tävlar, rider kurser, tränar frihetsdressyr, rider långritter, skjuter pilbåge och allt annat kul man kan hitta på tillsammans med världens bästa hästras.

Ungdom- Beatrixe Evertsson
Jag bor i Stockholm och läser ekonomi på gymnasiet. Jag började rida islandshäst vid 4 års ålder och tränar och tävlar med min häst Carmen.

Tävlingskommitté – Kamilla Gaude (suppleant)
Mail: tavling@disislandshastforening.se
Bor i Södertälje och arbetar på Söderenergi som Drifttekniker. Har haft islandshäst sen -89 i varierande antal (är dock i skrivande stund utan egen häst). Har 2 st hästar som jag är medryttare till Solborg och Freydis, bägge uppstallade på Torsättra, Nykvarn.

Suppleant - Michael Löfberg
Jag kom i kontakt med islandshästar 2011. Det började med turridning och nu är jag och min sambo ägare till Töfradís och Freydis. Vi är inackorderade på Torsätra i Nykvarn.