Dís Styrelse 2021

Ordförande - Anna-Lena Berg,
mail: ordforande@disislandshastforening.se
Jag bor med min familj på en gård, Torsättra , inte långt från Nykvarns centrum. Islandshästen förändrade vårt liv när vi 1993 red vår första långritt på Island.
Från lägenhet, klackar och bil utan dragkrok, till ständig ”bad-hair-day”, gård, transport, verksamhet osv. Men åååh vad det är kuuuul.

Sekreterare - Anne Zetterqvist
Mitt hästliv började för 25 år sedan med ridskola på islandshäst. Jag köpte min första häst 2000 och vi har haft 20 fantastiska år tillsammans. Nu har vi två islandshästar i familjen som är inkvarterade på Hemfosa.

Kassör - Anki Österlund, mail: kassor@disislandshastforening.se
Jag bor i Södertälje och jobbar på Davens Åkeri och har min islandshäst hos Carina Jylebäck i Järna.

Aktivitet och medlemsregister – Anne-Jeanette Ljungberg,                      mail: medlem@disislandshastforening.se
Jag har ridit islandshäst sedan 1990 och tycker om att träna och utvecklas tillsammans med mina två hästar som finns i Stall Zelus.

Aktiviteter - Inger Sjödin
Jag bor på wretabergs gård och driver Stall Zelus med min dotter Sofie. Jag har ridit i hela mitt liv och köpte min första islandshäst år 2000.

Fritid – Lars Af Klintberg
Jag och min familj bor på Ensta, Vretaberg Gård. Vi har sysslat med islandshästar sedan 1997 och själv har jag haft med islandshästar att göra i hela mitt liv.

Kommunikation – Åsa Ygland mail: info@disislandshastforening.se
Jag bor i Tullinge och har min häst på stall Riksten i Tullinge. Jag har haft egen Islandshäst sedan 2010 och älskar varje sekund av det. Tävlar, rider kurser, tränar frihetsdressyr, rider långritter, skjuter pilbåge och allt annat kul man kan hitta på tillsammans med världens bästa hästras.

Ungdom –  Alexandra von Schenck ungdom@disislandshastforening.se
Jag går på Sambeteendelinjen på gymnasiet i Stockholm. Jag bor i Nykvarn där jag har min gamla envisa häst Rökkvi på Torsättra.

Suppleant – Kamilla Gaude (sammankallande tävlingsgruppen)
Mail: tavling@disislandshastforening.se
Bor i Södertälje och arbetar på Söderenergi som Drifttekniker. Har haft islandshäst sen -89 i varierande antal (är dock i skrivande stund utan egen häst). Har 2 st hästar som jag är medryttare till Solborg och Freydis, bägge uppstallade på Torsättra, Nykvarn.

Suppleant – Anki Frécon (tävlingsgruppen)
Det var den 1 december 2015 som jag blev med islandshäst - hade tänkt köpa en men det blev två! Vilken lycka att jag vågade - nu har jag börjat tävla så smått och ser fram emot att vara med och arrangera fina tävlingsarrangemang.