Dís Styrelse 2018

Ordförande - Lars Af Klintberg mail:
ordforande@disislandshastforening.se

Sekreterare - Gunilla Kling
Jag bor i Östertälje och jobbar på AstraZeneca. Jag och min dotter äger Pólvindur.
Han är valack född 2006, är rödblack och finns på Torsättra gård tillsammans med en stor flock på ca 15 stycken.

Kassör - Anki Österlund mail: kassor@disislandshastforening.se
Bor i Södertälje och jobbar på Davens Åkeri. Har min islandshäst hos Carina Jylebäck i Järna.

Ledamot - Inger Sjödin

Ledamot - Anitha Forsell
Jag bor i Mälarhöjden och jobbar på KS.  Jag har en valack på 8 år som finns på Wedans gård i Tungelsta.

Ledamot - Anne-Jeanette Ljungberg

Suppleant - Annika Florén Granfalk mail: medlem@disislandshastforening.se
Medlemsregisteransvarig i styrelsen, tidigare ordförande och sekreterare. Jag har ridit islandshäst sedan 2005.  Jag och min familj har 8 hästar och bor på egen gård, Skeppet, sedan sommaren 2014.

Suppleant - Birgitta Johansson
Jag heter Birgitta Johansson och bor i Östertälje,  jobbar på Astrazeneca. Mitt intresse för islandshäst börjar med turridningar och sen kom jag till Torsättra gård 2013 och började ridskola för Anna-Lena Berg.  Ett halvår senare köpte jag min egen Islandshäst Boromir från Björngläntan av Anna-Lena.  En födelsedagspresent av min kära make.

Suppleant - Michael Löfberg
jag kom i kontakt med islandshästar för 5 år sedan. Det började med turridning och nu är jag och min sambo ägare till Brimir och Baldi. Har även haft förmånen att besöka Island flera gånger

Valberedning
Sara Ewerth