Dís Styrelse 2018

Ordförande - Lars Af Klintberg mail:
ordforande@disislandshastforening.se

Sekreterare - Gunilla Kling
Jag heter Gunilla Kling och bor i Östertälje. Jag är ny i styrelsen som sekreterare sedan februari 2016.
Jag kom i kontakt med islandshästar första gången 1996 på en turridning, men red stor häst redan som ung.
2014 började jag att ta lektioner på Torsättra. Det dröjde inte länge tills jag och min dotter Maria köpte vår Pólvindur.
Han är valack född 2006, är rödblack och går här på Torsättra tillsammans med en stor flock på ca 15 stycken.

Kassör - Anki Österlund mail: kassor@disislandshastforening.se
Bor i Södertälje och jobbar på Davens Åkeri. Har min islandshäst hos Carina Jylebäck i Järna.

Ledamot - Inger Sjödin

Ledamot - Anitha Forsell
Jag började rida ponny som barn och fortsatte med "storhäst" innan jag övergick till Islandshäst år 2000. Jag har en valack som är min egen uppfödning och står på Stall Zelus/Ensta/.

Ledamot - Anne-Jeanette Ljungberg

Suppleant - Annika Florén Granfalk mail: medlem@disislandshastforening.se
Medlemsregisteransvarig i styrelsen, tidigare ordförande och sekreterare. Jag har ridit islandshäst sedan 2005. Min ”hästresa” började som ponnytjej i 10-årsåldern men tog paus i tonåren då gymnastiken tog all min tid. Innan jag började rida islandshäst red jag ”stora bruna” under ca 10 år på ridskola. Jag och min familj har 8 hästar och bor på egen gård, Skeppet, sedan sommaren 2014. Till vardags jobbar jag med fastighetsförvaltning.

Suppleant - Birgitta Johansson
Jag heter Birgitta Johansson och bor i Östertälje,  jobbar på Astrazeneca. Mitt intresse för islandshäst börjar med turridningar och sen kom jag till Torsättra gård 2013 och började ridskola för Anna-Lena Berg.  Ett halvår senare köpte jag min egen Islandshäst Boromir från Björngläntan av Anna-Lena.  En födelsedagspresent av min kära make.

Suppleant - Michael Löfberg
jag kom i kontakt med islandshästar för 5 år sedan. Det började med turridning och nu är jag och min sambo ägare till Brimir och Baldi. Har även haft förmånen att besöka Island flera gånger