Dís Styrelse 2018

Ordförande - Lars Af Klintberg mail:
ordforande@disislandshastforening.se
Jag och min familj bor på Ensta, Vretaberg Gård. Vi har sysslat med islandshästar sedan 1997 och själv har jag haft med islandshästar att göra i hela mitt liv.

Sekreterare - Sara Ewerth
Tävlingsansvarig. Jag har ridit islandshäst sen jag var 7 år och rider nu på min första egna uppfödning.
Jag älskar variationen i islandshästen och drivs av god kommunikation i ridningen och står sedan länge på Stall Vädersjö i Tungelsta.

Kassör - Anki Österlund mail: kassor@disislandshastforening.se
Jag bor i Södertälje och jobbar på Davens Åkeri och har min islandshäst hos Carina Jylebäck i Järna.

Ledamot - Inger Sjödin
Aktivitesansvarig

Ledamot - Anitha Forsell
Webmaster. Jag bor i Mälarhöjden och  har en valack som är 9 år och huserar på Wedans gård i Tungelsta.

Ledamot - Anne-Jeanette Ljungberg
Kurs och aktivitetansvarig och kommer också att ha ansvar för medlemsregistret.
Jag har ridit islandshäst sedan 1990 och tycker om attt träna och utvecklas tillsammans med mina två hästar
som finns i Stall Zelus

Ledamot ungdom- Beatrixe Evertsson
Jag bor i Stockholm och läser ekonomi på gymnasiet. Jag började rida islandshäst vid 4 års ålder och tränar och tävlar med min häst Carmen

Suppleant - Annika Florén Granfalk mail: medlem@disislandshastforening.se
Medlemsregisteransvarig i styrelsen och tidigare ordförande och sekreterare. Jag har ridit islandshäst sedan 2005.
Jag och min familj har 8 hästar och bor på egen gård, Skeppet, sedan sommaren 2014.

Suppleant - Michael Löfberg
Jag kom i kontakt med islandshästar 2011. Det började med turridning och nu är jag och min sambo ägare
till Töfradís och Freydis. Vi är inackorderade på Torsätra i Nykvarn.

Valberedning